От Има такъв народ са готови да работят с формацията на

...
От Има такъв народ са готови да работят с формацията на
Коментари Харесай

От ИТН са готови да работят с Продължаваме промяната

От " ИТН "  са подготвени да работят с групировката на двамата някогашни служебни министри Кирил Петков и Асен Василев -  " Продължаваме промяната ". Това разгласи финансистът и някогашен народен представител от Има Такъв Народ Любомир Каримански. Засега обаче той не знае да има планувани срещи с Политическа партия. " Вероятно е да се срещнем, откакто забележим какво ще включат в програмата си ", уточни Каримански пред Нова телевизия. Той акцентира, че с цел да се схванат с " Продължаваме промяната ", двете партии би трябвало " да стъпят на пиедестал ". " Може би ще се разберем в 47-ото Народно заседание ", добави някогашният народен представител.

След изборите той самият се вижда в регулаторни органи, " само че за какво не и в държавното управление ". Политикът разяснява и резултатите от последното изследване на „ Галъп ”, което отрежда на Има Такъв Народ четвърто място. " Какво тъкмо ни дава това проучване сега? Много е предизборно. Едно такова проучване може да води към внушения ", счита той. По думите му въпреки всичко от " ИТН " проучват резултатите и си дават сметка за грешките: " Ние сме млада партия, нямаме опита, който имат другите партии. "

Във групировката към този момент разискват имена за " това, което може да бъде необятен компромис, с цел да има държавно управление ". " Рано е за имена. Профилите са ясни – хора, които умеят да водят договаряния. Не е наложително да са приключили Харвард, само че да имат обучение. Ще ви изненадат с намирането на решения ", отбеляза някогашният народен представител от Има Такъв Народ.

По мотив бюджета, признат от 46-ия парламент, Каримански акцентира, че той не е препоръчаният от служебното държавно управление. " Ние го прекроихме вътре в Народното събрание. Например пенсиите – в случай че бяхме приели предлагането на служебното държавно управление, пенсионерите щяха да си получат същите пенсии с добавка от 50 лв. ", сподели той. Но добави, че би одобрил Асен Василев още веднъж да е министър на финансите. " Работихме доста синхронизирано и с Гълъб Донев ", уточни още той.

От Има Такъв Народ не считат да оферират нарастване на налозите. Според тях пари могат да се намерят " посредством удар по корупционни практики ". Също по този начин няма потребност от антиифлационни ограничения.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР